Kristendomskurser

Kursus om Livets små og store spørgsmål!
Hvad er Kristendom??
Et Kristendomskursus (KK) for dig, som er nysgerrig og gerne vil vide mere om, hvad kristendommen er.

KK er for dig, der gerne vil undersøge de dybe spørgsmål om livet. KK er for dig, som gerne vil genfinde værdien i den kristne tro.

KK er for dig, som kunne tænke dig at lære noget om den kristne tro.

Hvad sker der på kurset?
Hver aften vil der være et foredrag om et centralt emne. Efterfølgende diskuteres aftenens emne i små grupper og der sluttes fælles af med aftenens oplægsholder. Intet spørgsmål er for enkelt eller for provokerende på et Kristendomskursus.

Vi starter aftenen med at spise sammen. Det er festligt! Efter en travl dag er det dejligt ikke selv at skulle lave maden.

Alle er velkomne – uanset om man aldrig kommer i kirken eller kommer der ofte.

Kurset består af 5 samlinger med start mandag den 1. Oktober 2018 kl. 18.30 – 21.45.

De andre datoer er: 8. oktober, 22. oktober, 5. november og 19. november.

Kursus pris: 100 kr. for materialer og 50 kr. pr. gang for mad.

Mere information ved henvendelse til kirke- og kulturmedarbejder Marianne Olesen på mail: kk@rindumkirke.dk eller tlf. 51723764