Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp 14. marts 2021

Vi samler ind til verdens fattigste den 14. marts 2021

Vær med, når Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling løber af stablen søndag den 14. marts 2021. Sammen gør vi en forskel for mennesker i yderste nød.

Lige nu står problemerne i kø for verdens fattigste.

Mens klimaforandringernes konsekvenser er en realitet, har corona-pandemien været med til at forværre problemer, der eksisterede i forvejen. Sult, ulighed og konflikter.

Som næstekærlige mennesker må vi ikke vende det blinde øje til verdens fattigste, der mere end nogensinde har brug for en håndsrækning. I stedet må vi bevare håbet og troen på, at vi kan gøre en forskel.

Det får du helt konkret mulighed for søndag den 14. marts, hvor vi samler ind til verdens fattigste. Her stemmer vi dørklokker på vegne af mennesker, der ikke selv har muligheden for at bede om hjælp.

Sæt derfor kryds i kalenderen ovenstående dato. Der vil være ruter ud fra Rindum- og RingkøbingKirke, mere herom senere.