Legestuesalmesang for 1 til 3 årige ved Rindum Kirke

Legestuesalmesang for de 1 - 3 årige

Legestue-salmesang er for alle børn fra ca. 1 til 3 år i følge med en voksen. Det henvender sig både til dig der går hjemme med dit barn, bedsteforældre og til dagplejemødre.

Vi mødes fredag formiddag kl. 9.30 til ca. 10.30. Vi synger, danser, leger, lytter til en lille bibelfortælling, beder Fadervor og så slutter vi af med en lille forfriskning og leg med legtøj.

Alle børn i aldersgruppen er velkommen sammen med en forældre, bedsteforældre eller dagplejeren.

Tilmelding nødvendig - henvendelse til kirke og kulturmedarbejder Marianne Olesen, kk@rindumkirke.dk

2017 - legestuesalmesang for de 1-3-årige

Legestuen for de 1 – 3 årige starter ny sæson fredag d. 29. september 2017 kl. 9.30.

Legestue A og B mødes på skift fredag kl. 9.30 til ca. 10.30 i Kirkehuset. Vi synger, danser, leger og høre en lille bibelhistorie. Der vil være frugt til børnene og kaffe til de voksne.

Tilmelding senest d. 15. september 2017 af hensyn til holdopdeling.

Legestuesalmesang den 26. feb. 2016