Minikonfirmandundervisning i Rindum sogn

Minikonfirmand undervisning for skoleåret 2018 - 2019

Deltagelse i minikonfirmandundervisningen er frivillig og gratis, og alle børn i de kommende 3. klasser, samt deres familier, vil modtage et brev med flere informationer, og mulighed for tilmelding inden skolestart. Information bliver sendt ud på forældreintra inden sommerferien.

Skoleårs minikonfirmander, næste års 3. klasser tilbydes minikonfirmandundervisning tre dage i uge 38 og to dage i uge 9(2019).

Vi mødes hver eftermiddag efter skole til kl. ca. 17. hvor der er undervisning, workshops, sang, forfriskning og meget mere.

Der bliver et forældrearrangement i forbindelse med samlingen i marts. Mere herom i et brev senere.

I september havde vi Kirke og kirkehus fyldt med 24 dejlige minikonfirmander. Vi havde nogle dejlige dage med bibelhistorie, sange, opdagelse i kirken og kreativiteter m.m.
Minikonfirmanderne medvirkede ved høstgudstjenesten med drama og sang for 200 kirkegængere.

Arrangementet for mini´erne fredag den 30. november kl. 14-17, var temaet Jul”.

Sidste arrangement er torsdag den 28. februar og fredag den 1. marts 2019 hvor vi skal være sammen om b.la. påskens budskab og have forældreafslutning.

>>> se billeder fra undervisningen august 2017

Billeder fra Minikonfirmandundervisning skoleåret 2016 - 2017

>>> se billeder fra undervisningen

>>> se billeder fra julehygge-komsammen den 2. dec. 2016