Minikonfirmandundervisning i Rindum sogn

Skoleåret 2020 - 2021 er der et tilbud om mini-konfirmandundervisning for alle på 3. årgang på Ringkøbing skole.

Forløbet er tredelt og foregår på følgende datoer i skoleåret 20/21:

• I september, 24. til 26., havde vi Kirke og kirkehus fyldt med 17 dejlige minikonfirmander. Vi havde nogle dejlige dage med bibelhistorie, sange, opdagelse i kirken og aktiviteter m.m. Minikonfirmanderne medvirkede ved en lille høstgudstjeneste for forældre, hvor de sang.

• Mini´erne var i kirkehuset fredag den 4. december 2020 kl. 14-16, hvor vi ”Julede”.
    Kl. 16.30 deltog forældre i kirken hvor der var julesang og optrin.

ÆNDRINGER: SE NEDENSTÅENDE:

På grund af hele coronasituationen har vi valgt at ændre den sidste samling. Vi deler den så vi mødes(hvis forholdene tillader det) fredag d. 26. marts kl. 14 - 17. Her skal vi se en film om påske og hygge os lidt.

Sidste samling flyttes til

Onsdag d. 19. maj og torsdag d. 20. maj, hvor vi mødes i kirkehuset efter skole, hvor vi skal lave nogle spændende ting og øve til et lille optrin til friluftsgudstjenesten 2. pinsedag d. 24. maj. kl. 14.00.(Familiegudstjeneste)

Billeder fra minikonfirmandundervisning 24. til 26. september 2020

Bibelhistorie og drama