Høst- og familiegudstjeneste i Rindum Kirke

- søndag den 24. september 2017 kl. 10.30 i Rindum Kirke

Ved gudstjenestens begyndelse blev det medbragte frugt fra haven eller marken, bragt til alteret.

Efter gudstjenesten var der Kirkefrokost i Kirkehuset, hvor der blev hold auktion over ”høsten”.

Pengene, Kollekten i kirken var på kr. 600. Auktion inkl. yderligere bidrag kr. 4.020. Samlet beløb til fordeling kr. 4.620 mellem Folkekirkens Nødhjælp, Kirkens Korshær og Danmission.

>>> tilbage til gudstjenestelisten

Høst- og familiegudstjeneste i Rindum Kirke 2016

Søndag den 18. september 2016 kl. 10.30

Til festgudstjeneste hvor kirkegænger fyldte kirkens rum og mange havde medbragt frugt fra haven eller marken. Det medbragte blev båret til alteret ved gudstjenestens begyndelse. Sognepræst prædike over "Ung vin på nye sække" Mark. kap. 2. v. 22

Efter gudstjenesten var der Kirkefrokost i Kirkehuset, hvor der blev afholdt auktion over ”høsten”.

Pengene blev givet til Folkekirkens Nødhjælp, Kirkens Korshær og Danmission.

Mogen Thams var auktionarius og der var en livlig købelyst. Det blev til 5.200,- kr

Blomster i Våbenhusets vindue
Opstilling i våbenhuset med "høsten"
"Høsten" bæres til alteret