Kirkens diakoni / sociale arbejde

Initiativpris til frivillige

Partiet Venstre i Ringkøbing - Skjern kommune uddeler hvert år en Initiativpris til frivillige, som man synes gør et prisværdigt arbejde, som de tror vil fortsætte.

I år har de udvalgt Menighedsplejen til at modtage prisen. Fire fra menighedsplejens bestyrelse var inviteret til Venstres generalforsamling i Højmark den 18. marts 2019.

Vi modtog 5000,- kr , et diplom og en stor buket blomster. >>> læs Initiativprisen

Det varmer, at vi bliver anerkendt og værdsat for det arbejde, som vi alle gør over for den enkelte besøgsmodtager.

Stor tak for det og tillykke med prisen
                               Meta Storgaard Kristensen

Diakoni er kirkens ord for socialt arbejde. Ordet er græsk og betyder "tjeneste".
Kirkens diakoni er livshjælp, hvor livet er truet.

Ringkøbing og Rindum kirke er gået sammen for at yde den bedst mulige hjælp til mennesker i Ringkøbing. gennem Menighedsplejen, der har tre arbejdsområder:

• Samvær med ensomme mennesker: Besøgstjenesten.
  • Hjælp til pårørende, der passer syge i hjemmet: Aflastningstjenesten.
  • Fællesskab med nydanskere: Møder på Tværs.

Menighedsplejen i Ringkøbing er medlem af foreningen Samvirkende Danske Menighedsplejer. Det betyder, at selv om vores arbejde udføres frivilligt, så er der professionel opbakning og supervision bag.

Vil du være med til at glæde andre med din indsats? Har du lyst til at få nye venner fra en anden kultur? Eller har du brug for at få besøg eller aflastning, >>> læs her, hvordan du kan kontakte os.