Indskrivning og skema

- for skoleåret 2020 - 2021

Kære konfirmander og forældre

Der er annonceret, seneste i Kirkebladet, som uddeles i denne uge, at tilmelding til konfirmation sker den 3. september 2020.

På grund af restriktioner vedr. Covid-19 kan vi ikke mødes alle tre klasser af en gang. Vi bliver derfor nød til at gøre det over to aftener. Endvidere, vi må kun være 50 personer i Kirken og i Kirkehuset, hver konfirmand kan derfor møde frem med én forældre (eller anden voksen).

For alle: Husk at medbringe en kopi af dåbsattesten og gerne den tilmeldingsseddel, som kan udskrives herfra hjemmesiden, udfyldes og medbringes den 2. eller 3. september. >>> tilmeldingssedlen hentes her

De to aftener er for:

• Onsdag 2. september: Rindum A (den gl. 6 A på Ringkøbing skole) kl. 19.00 i Rindum Kirkehus. Mogens Thams er præst.
  • Torsdag 3. september: Rindum B (den gl. 6 B på Ringkøbing skole) kl. 19.00 i Rindum Kirkehus. Lars Christoffersen er præst.
  • Torsdag 3. september: Rindum C (den gl. 6 C på Ringkøbing skole) kl. 19.00 i (bemærk) Rindum Kirke. Mogens Thams er præst.

Mogens Thams

>>> til oversigten