Høst- og familiegudstjeneste i Rindum Kirke

Høstgudstjeneste søndag den 22. september 2019 kl. 10.30 i Rindum Kirke

Stemningsfyldt høstpyntet i kirken

Stemningspyntet kirke og kirkehus var rammen om gudstjenesten. Mange havde medbragt frugt, blomster grønsager, marmelade og meget mere fra haven. Ved gudstjenestens begyndelse blev dette båret til alteret.

Årets minikonfirmander medvirkede med bl.a. drama og sang.

I Kirkehuset efter gudstjenesten var der kirkefrokost og auktion over ”høsten” og pengene sendes til velgørende formål, fordeles ligeligt mellem Folkekirkens Nødhjælp, Kirkens Korshær og Danmission.

Beløbet ved auktionen blev i alt 6.125,- kr.  - hertil kan lægges 1.035,50 kr. i høstoffer søndag den 8., 15. og 22 sept.

Solen skinnede og septembers himmel var så blå, men rigtig mange fyldte kirken og deltog ved en festlig gudstjeneste og efterfølgende frokost i kirkehuset.

Billeder fra gudstjenesten

"Høsten" bæres til alteret
Et drama stykke opført af minikonfirmander
Prædiken ved Mogens Thams
Minikonfirmanderne synger
"Høsten" bæres til Kirkehuset
- brødet er fremstillet og bagt af Minikonfirmander
Auktion over "høsten" begynder
Minikonfirmanderne fordeler i solgte varer
Den stemningsfyldte pynt var også i kirkehuset

Tidligere høstgudstjenester

- søndag den 24. september 2017 kl. 10.30 i Rindum Kirke

Ved gudstjenestens begyndelse blev det medbragte frugt fra haven eller marken, bragt til alteret.

Efter gudstjenesten var der Kirkefrokost i Kirkehuset, hvor der blev hold auktion over ”høsten”.

Pengene, Kollekten i kirken var på kr. 600. Auktion inkl. yderligere bidrag kr. 4.020. Samlet beløb til fordeling kr. 4.620 mellem Folkekirkens Nødhjælp, Kirkens Korshær og Danmission.

>>> tilbage til gudstjenestelisten