Menighedsmøde

Menighedsmøde i Rindum Kirkehus

Efter gudstjenesten søndag 24. marts 2019 er der kirkefrokost og traditionelt menighedsmøde.

Der orienteres om kirkens arbejde og økonomi, og der bliver mulighed for at kommentere og drøfte medarbejdernes og menighedsrådets dispositioner.

Desuden vil Erik Brejl fortælle en spændende historie om kirkens dåbsfad.

Alle er velkomne!

Hvad vil vi med kirken?

Søndag den 18. marts 2018 var der Kirkefrokost efter gudstjenesten. Kirkefrokosten var også indbydelse til Menighedsmøde, hvor alle var meget velkommen. Mødet sluttede kl. 14.00

Menighedsmødet er det årlige møde, hvor menigheden hører om arbejdet i Menighedsrådet og kan stille spørgsmål og forslag til menighedens virke og trivsel.

Ved mødet var der tre fra menigheden, der kom med et kort oplæg ud fra spørgsmålet: Hvad vil vi med kirken?
- samt at forholde sig til følgende spørgsmål: Hvad vil vi med Rindum kirke? Hvordan styrker vi fællesskabet i vores kirke? Hvem skal vi arbejde sammen med?

- se billeder og læs teksten på billede 4

>>> læs Tage Højs indlæg

>>> hvad vil vi med kirken?

"Guldkorn" fra de tre oplægsholdere